Please wait. Loading...
 
ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και η δανειακή σύμβαση σε πλήρη εφαρμογή στην Κύπρο. Το ΔΝΤ αρνείται να επιστέψει στην Κύπρο για την επόμενη αξιολόγηση της δανειακής σύμβασης, ζητώντας να προχωρήσουν οι εκποιήσεις. Έντονη συζήτηση για τις ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ---ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η διαδικασία των ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ που επανάρχισε προσωρινά ανεστάλη εξ' αιτίας της τουρκικής προκλητικότητας στην ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ---Η Άγκυρα κλιμακώνει τις προκλήσεις---Διεθνείς αντιδράσεις που επιβεβαιώνουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στον φυσικό πλούτο της στην νόμιμα οριοθετημένη ΑΟΖ της---Κύπρος, Ελλάδα και Αίγυπτος συγκροτούν τριμερή συνεργασία σταθερότητας και ειρήνης στην περιοχή-Η Κύπρος σε συνεννόηση με γειτονικές χώρες και για άλλες συμφωνίες---Ο ΓΓ ΤΟΥ ΟΗΕ όρισε νέο ειδικό αντιπρόσωπο-Η Ε/Κ πλεύρά θα επισρέψει στις συνομιλίες αφού η Άγκυρα εκφράσει έμπρακτα σεβασμό στα κυριαρχικά δικαιώματα της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και δεν συνεχιστεί η NAVTEX-Το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ μετά την λύση θα είναι προς όφελος όλων των Κυπρίων---ΑΘΗΝΑ: Προσωπικότητες του πολιτικού, πνευματικού, καλλιτεχνικού κόσμου στην Ελλάδα συγκρότησαν ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 2014 με στόχο μια δίκαιη, βιώσιμη, λειτουργική λύση. Καταδίκασαν την Τουρκική προκλητικότητα---ΑΘΗΝΑ: Κρίσιμες ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ στην Ελλάδα στις 25 Ιανουαρίου 2015---
- ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ


ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ: ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΚΥΠΕ), ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ & ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ,

ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ: ΓΤΠ & ΚΥΠΕ/ΚΥΠΡΟΣ,  ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΑΡΗΣ ΡΟΥΠΙΝΑΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ, ΜΕΛΗ ΟΚΟΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ    

   ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ 10 ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ   

  ΔΕΛΤΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ

 

 • ΥΠΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
  Δεν υπάρχει κενό στην Κυπριακή Δημοκρατία μετά τις παραιτήσεις των Υπουργών της Κυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια είπε από την Πάφο ο Υπουργός Εσωτερικών Νεοκλής Συλικιώτης όταν ρωτήθηκε σχετικά με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ακυβερνησία μετά την υποβολή των παραιτήσεων των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου όπως είχε ζητήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά την έκρηξη στην Ναυτική Βάση στο Μαρί. (ΚΥΠΕ - 01/08/2011)
   
 • Tο κεφάλαιο Διακυβέρνησης και Κατανομής Εξουσιών συζήτησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και ο Τ/κ ηγέτης Ντερβίς Ερογλου κατά τη συνάντησή τους την Παρασκευή , στο πλαίσιο των απευθείας διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, που έληξε γύρω στις δυο μετά το μεσημέρι. (κυπε - 30/07/2011)
   
 • ΥΠΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΕΕ
  Σημαντική σε σχέση με τη βοήθεια που ενδέχεται να λάβει η Κυπριακή Δημοκρατία από το Ταμείο Αλληλεγγύης της ΕΕ για την καταστροφή στο Μαρί, χαρακτήρισε χθες την έκθεση της ομάδας των εμπειρογνωμόνων του Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας της ΕΕ ο Υπουργός Εσωτερικών Νεοκλής Συλικιώτης. (ΚΥΠΕ - 28/07/2011)
   
 • ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
  Εκτακτη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου συγκάλεσε για σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, κατά την οποία θα ζητήσει από όλους τους Υπουργούς του να θέσουν τις παραιτήσεις τους στη διάθεσή του. (ΚΥΠΕ - 28-31/07-04/08/2011)
   
 • Η Ερευνητική Επιτροπή, που είχε διορισθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 14
  Ιουλίου για τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με την έκρηξη της 11ης Ιουλίου 2011
  στη Ναυτική Βάση ''Ευάγγελος Φλωράκης'', στο Μαρί Λάρνακας, δήλωσε ο
  Πρόεδρος της Επιτροπής, Πόλυς Πολυβίου, δεν είναι Δικαστήριο και δεν
  πρόκειται να αποδώσει ποινικές ή πειθαρχικές ευθύνες, αλλά πολιτικές και
  θεσμικές, για πράξεις ή παραλείψεις που οδήγησαν στην πολύνεκρη τραγωδία. (ΚΥΠΕ - 22-27/07/2011)
   
Βρέθηκαν 1255 αποτελέσματα. Σελίδα 186 από 251
Βρέθηκαν 294 αποτελέσματα. Σελίδα 1 από 59
Σελίδα: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη >|
 • ΑΛΛΗΛΟ-ΒΟΗΘΕΙΑ
  Με την βοήθεια και τη συμβολή της ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, η Ένωση Κυπρίων Ελλάδας, η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας μοίρασαν την Κυριακή 11 Νοεμβρίου τρόφιμα σε οικογένειες Κυπρίων αποδήμων που έχουν πληγεί από την πρωτοφανή κρίση που έχει πλήξει την Ελλάδα. 

  Η δραστηριότητα θα επαναληφθεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου απο τις 11:00 ως τις 14:00 στη στοά που βρίσκεται μετάξύ Διομείας και Κορνάρου, παραπλεύρως του ATHENS CYPRIA HOTEL.

  Ακόμα με τη συνεργασία του Συνδέσμου Κυπρίων Θριασίου και Δυτικής Αθήνας, μοίραστηκαν την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου τρόφιμα σε οικογένειες Κυπρίων αποδήμων που έχουν πληγεί από την πρωτοφανή κρίση που έχει πλήξει την Ελλάδα.

   

  Παρακαλούνται οι έχοντες ανάγκη (ή συμπατριώτες μας, σωματεία και οργανώσεις που γνωρίζουν άτομα που χρήζουν βοηθείας)

  να μας αποστείλουν στο e-mail: ALLHLO-BOHTEIA@cyprusnet.gr, τα εξής στοιχεία:

  - Αριθμός Μελών Οικογένειας

  - Περιοχή Διαμονής

  - Αριθμός ανήλικων παιδιών

  - Άτομα που είναι άνεργα

  – Όνομα και τηλ. επικοινωνίας

   

  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

   
 •  
 •  
 • ΠΟΜΑΚ, ΠΣΕΚΑ, ΝΕΠΟΜΑΚ

  Θα πραγματοποιηθούν φέτος κανονικά τα Συνέδρια των Κυπρίων Αποδήμων στη Λευκωσία, 28 με 31 Αυγούστου, όπως δήλωσε τη Δευτέρα στο ΚΥΠΕ ο Αργυρός Αντωνίου, Αναπληρωτής Διευθυντής στο αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Εξωτερικών για τους Απόδημους και Επαναπατρισθέντες. (ΚΥΠΕ - 08/08/2012)

   
 • ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ
  Προκήρυξη υποτροφίας Πολυμέρου
   
Βρέθηκαν 58 αποτελέσματα. Σελίδα 6 από 12

Δικτυακοί τόποι Κυπριακής Παροικ. 

 

Σύντομα νέα από τον Ελληνικό Τύπο:

 

AMNA

 

Σύντομα νέα από τον Κυπριακό Τύπο:

 

KYPE

 

pio

Γραφείο Τύπου & Πληροφοριών

 

Yeapit

 

cy-today

 

RIK

 


 

Cyprusnet Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

 •  
 •  
 
© 2009-2013 Ο.Κ.Ο.Ε. Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας - All rights reserved.
Η παρούσα ιστοσελίδα (Website) δημιουργήθηκε από τον Γεώργιο Μιχαηλίδη, Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας . Developed by LogicONE