Please wait. Loading...
 
ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και η δανειακή σύμβαση σε πλήρη εφαρμογή στην Κύπρο. Η ΤΡΟΙΚΑ ετοιμάζεται για την επόμενη (πέμπτη) αξιολόγηση της δανειακής σύμβασης. Νέο επικαιροποιημένο ΜΝΗΜΟΝΙΟ & 5η δανειακή δόση---Έντονη συζήτηση για τις ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ---ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων κατέληξαν σε ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, και η διαδικασία των ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ επανάρχισε. Οι συνομιλητές ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΖΕΡΣΑΪ ξεκίνησαν τις συναντήσεις. Η τουρκική αδιαλλαξία συνιστά εμπόδιο στη πρόοδο των συνομιλιών---Ο ΓΓ ΤΟΥ ΟΗΕ όρισε νέο ειδικό αντιπρόσωπο---Προσωπικότητες του πολιτικού, πνευματικού, καλλιτεχνικού κόσμου στην Ελλάδα συγκρότησαν ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 2014 με στόχο μια δίκαιη, βιώσιμη, λειτουργική λύση---ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έληξε στις 27-08-1014 η συνόδος των ΚΣ ΠΟΜΑΚ-ΠΣΕΚΑ και το Παγκόσμιο Συνέδριο Απόδημης Νεολαίας της ΝΕΠΟΜΑΚ---
- ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ


ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ: ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΚΥΠΕ), ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ & ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ,

ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ: ΓΤΠ & ΚΥΠΕ/ΚΥΠΡΟΣ,  ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΑΡΗΣ ΡΟΥΠΙΝΑΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ, ΜΕΛΗ ΟΚΟΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ    

   ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ "ΔΕΚΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ   

  ΔΕΛΤΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ

 

 • Στις 7 Ιουλίου στη Γενεύη πρόκειται να γίνει η κοινή συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Γκι-μουν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Ερογλου.Η απόφαση οριστικοποιήθηκε και πρόκειται σύντομα να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση από τα Ηνωμένα Εθνη. (ΚΥΠΕ - 20-22/05/2011)
   
 • ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΠΕ
  Η Κύπρος θα πετύχει τον στόχο της ΕΕ για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Αντώνης Πασχαλίδης, προσθέτοντας ότι «νιώθουμε ότι μπορεί να το πετύχουμε και νωρίτερα» από το 2020. (ΚΥΠΕ - 19/05/2011)
   
 • Οι δραστηριότητες της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) για το 2010, παρουσιάστηκαν κατά την Ετήσια Σύνοδο του Συμβουλίου των Διοικητών της ΕΤΕπ, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Λουξεμβούργο. Στη Σύνοδο συμμετείχε ο Υπουργός Οικονομικών Χαρίλαος Σταυράκης υπό την ιδιότητά του ως Διοικητής της ΕΤΕπ για την Κύπρο. (ΚΥΠΕ - 18-24/05/2011)
   
 • Εντός του 2011 αναμένεται να καλυφθεί ευρυζωνικά το 100% της Κύπρου με τεχνολογία ADSL, αναφέρει σε μήνυμά της για τη Διεθνή Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας στις 17 Μαΐου η Υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων, Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή, σημειώνοντας ότι ''ως αποτέλεσμα, ο ευρωπαϊκός στόχος για δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο με ταχύτητες τουλάχιστον 2 Mbps σε όλη την επικράτεια του κάθε κράτους μέλους μέχρι το 2013, να έχει επιτευχθεί δύο χρόνια νωρίτερα''. (ΚΥΠΕ - 17/05/2011)
   
 • ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, Π.Ο.Υ.
  Πρόεδρος της 64ης Γενικής Συνέλευσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για την περίοδο 2011-2012, εξελέγη τη Δευτέρα στη Γενεύη ο Υπουργός Υγείας Χρίστος Πατσαλίδης, μετά από πρόταση της Γενικής Διευθύντριας του ΠΟΥ, Margaret Chan. (ΚΥΠΕ- 17/05/2011)
   
Βρέθηκαν 1215 αποτελέσματα. Σελίδα 186 από 243
Βρέθηκαν 271 αποτελέσματα. Σελίδα 1 από 55
Σελίδα: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη >|
Βρέθηκαν 54 αποτελέσματα. Σελίδα 6 από 11

Δικτυακοί τόποι Κυπριακής Παροικ. 

 

Σύντομα νέα από τον Ελληνικό Τύπο:

 

AMNA

 

 

Σύντομα νέα από τον Κυπριακό Τύπο:

 

KYPE

 

pio

Γραφείο Τύπου & Πληροφοριών

 

Yeapit

 

cy-today

 

RIK

 

 

Cyprusnet Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

 •  
 •  
 
© 2009-2013 Ο.Κ.Ο.Ε. Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας - All rights reserved.
Η παρούσα ιστοσελίδα (Website) δημιουργήθηκε από τον Γεώργιο Μιχαηλίδη, Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας . Developed by LogicONE