Please wait. Loading...
 
ΠΑΡΙΣΙ-ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: Τρομοκρατικό κτύπημα στην καρδιά της Ευρώπης από την ISIS---ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και η δανειακή σύμβαση σε πλήρη εφαρμογή στην Κύπρο. Η Κύπρος τυπικά εκτός μνημονίου, αλλά υπό επιτήρηση ---ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η  τουρκική προκλητικότητα στην ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ συνάντησε διεθνείς αντιδράσεις που επιβεβαιώνουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στον φυσικό πλούτο της στην νόμιμα οριοθετημένη ΑΟΖ της. Κύπρος, Ελλάδα και Αίγυπτος συγκροτούν τριμερή συνεργασία σταθερότητας και ειρήνης στην περιοχή.  Η Κύπρος σε συνεννόηση με γειτονικές χώρες (ΙΣΡΑΗΛ, ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΛΙΒΑΝΟ) και για άλλες συμφωνίες. Το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ μετά τη λύση θα είναι προς όφελος όλων των Κυπρίων.---ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο ΓΓ ΤΟΥ ΟΗΕ όρισε νέο ειδικό αντιπρόσωπο τον Εσπεν Μπερθ ΑΙΝΤΑ.  Η Ε/Κ πλευρά επέστρεψε στις συνομιλίες που επανάρχισαν στις 15 Μαίου 2015. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ και ΑΚΙΝΤΖΙ δηλώνουν αποφασισμένοι να εργαστούν για μια έντιμη λύση.---ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νέος ηγέτης των Τ/Κ ο Μουσταφά ΑΚΙΝΤΖΙ. Η εκλογή του στέλνει ένα ελπιδοφόρο μύνημα---ΑΘΗΝΑ: Προσωπικότητες του πολιτικού, πνευματικού, καλλιτεχνικού κόσμου στην Ελλάδα συγκρότησαν ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 2014 με στόχο μια δίκαιη, βιώσιμη, λειτουργική λύση. Για την ανάπτυξη ενός νέου κινήματος αλληλεγγύης με τον Κυπριακό Λαό. Καταδίκασαν την Τουρκική προκλητικότητα---ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 22 Μαίου οι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 στην Κύπρο. Νέα οκτακομματική Βουλή---
- ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Η ιστοσελίδα των Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας / The webpage of the Cypriot Community Organizations in Greece

ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ: ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΚΥΠΕ), ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ & ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ: ΓΤΠ & ΚΥΠΕ/ΚΥΠΡΟΣ, ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ,  ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΗΣ ΡΟΥΠΙΝΑΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΑΛΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΜΕΛΗ ΟΚΟΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  29 ΜΑΪΟΥ 2016

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ    

   ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ 10 ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ   

  ΔΕΛΤΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ


 • Πραγματοποιήθηκε στην Αρχιεπισκοπή η επίσημη υποδοχή του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεοφίλου, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη την Κύπρο.

  Την ελπίδα ότι θα έρθει εκείνη η άγια μέρα που Ελληνες της Κύπρου, Μαρωνίτες και όλοι οι Κύπριοι θα πάνε πίσω στα κατεχόμενα σπίτια και περιουσίες τους, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄, υποδεχόμενος το βράδυ της Παρασκευής στην Ιερά Αρχιεπισκοπή τον Πατριάρχη Μαρωνιτών Mar Bechara Boutros Rai, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στο νησί. (ΚΥΠΕ - 11-14/02/2012)

   
 • ΥΠΑΜ

  Η Κύπρος θα προχωρήσει με προσήλωση στη νομιμότητα και αποφασιστικότητα σε ό,τι αφορά την άσκηση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων, διαβεβαίωσε χθες ο Υπουργός Αμυνας Δημήτρης Ηλιάδης. (ΚΥΠΕ - 12/02/2012)

   
 • ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ, ΥΠΟΙΚ, ΡΩΣΙΑ

  Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι δεσμευμένη στην περαιτέρω ενίσχυση των πολιτικών, επιχειρηματικών και οικονομικών σχέσεων με τη Ρωσία, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας σε χαιρετισμό του στο επιχειρηματικό και επενδυτικό φόρουμ Ρωσίας – Κύπρου, στη Λεμεσό. (ΚΥΠΕ - 11/02/2012)

  CIPA: Η ρωσική Δούμα επικύρωσε το Πρωτόκολλο Κύπρου-Ρωσίας (ΚΥΠΕ - 18/02/2012)

   
 • ΙΑΤΡΙΚΗ

  Ένα από τα καλύτερα ογκολογικά κέντρα του κόσμου θα αποκτήσει σε λίγα χρόνια η Κύπρος, με τη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου, πρότυπου ιατρικού κέντρου παροχής ογκολογικών υπηρεσιών, όπως ανακοίνωσε ο γνωστός Κύπριος καθηγητής ογκολογίας και Διευθυντής της Ακτινο-ογκολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Όφενμπαχ Γερμανίας, Νίκος Ζάμπογλου. (ΚΥΠΕ - 11/02/2012)

   
 • Η Κυβέρνηση κατατάσσει τους τομείς της παιδείας και του πολιτισμού πολύ ψηλά στις προτεραιότητές της αφού εκτιμά ότι αποτελούν την καλύτερη επένδυση για την κοινωνική, οικονομική, πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη και πρόοδο της Κύπρου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας σε χαιρετισμό του στην τελετή αποφοίτησης των μεταπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου. (ΚΥΠΕ - 11/02/2012)

   
Βρέθηκαν 1540 αποτελέσματα. Σελίδα 186 από 308
Βρέθηκαν 383 αποτελέσματα. Σελίδα 1 από 77
Σελίδα: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη >|
Βρέθηκαν 84 αποτελέσματα. Σελίδα 6 από 17

Δικτυακοί τόποι Κυπριακής Παροικ. 

 

Σύντομα νέα από τον Ελληνικό Τύπο:

 

AMNA

 

Σύντομα νέα από τον Κυπριακό Τύπο:

 

KYPE

 

pio

Γραφείο Τύπου & Πληροφοριών


cy-today

 


 

Cyprusnet Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

 •  
 •  
 
© 2009-2015 Ο.Κ.Ο.Ε. Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας - All rights reserved.
Η παρούσα ιστοσελίδα (Website) δημιουργήθηκε από τον Γεώργιο Μιχαηλίδη, Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας . Developed by LogicONE