Please wait. Loading...
 
ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και η δανειακή σύμβαση σε πλήρη εφαρμογή στην Κύπρο. Η ΤΡΟΙΚΑ ετοιμάζεται για την επόμενη (πέμτη) αξιολόγηση της δανειακής σύμβασης. Νέο επικαιροποιημένο ΜΝΗΜΟΝΙΟ & 5η δανειακή δόση---ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων κατέληξαν σε ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, και η διαδικασία των ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ επανάρχισε. Οι συνομιλητές ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΖΕΡΣΑΪ ξεκίνησαν τις συναντήσεις---Την Κυριακή 25 Μαϊου 2014 έγιναν οι ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014 με χαμηλό ποσοστό συμμετοχής---Η παροικία ετοιμάζεται για εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής των μαύρων επετείων του ΙΟΥΛΗ 1974 με την ευχή τα 40 Αβάστακτα χρόνια Κατοχής ... να λήξουν με Ελευθερία, Επανένωση, Επιστροφή και Λύση τώρα!---
- ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ


ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ: ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΚΥΠΕ), ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ & ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ,

ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ: ΓΤΠ & ΚΥΠΕ/ΚΥΠΡΟΣ,  ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΑΡΗΣ ΡΟΥΠΙΝΑΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ, ΜΕΛΗ ΟΚΟΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ    

   ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ "ΔΕΚΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ   

  ΔΕΛΤΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ

 

 • Σε χαιρετισμό του στην τελετή εγκαινίων του ``Σπιτιού της Συνεργασίας``, η οποία πραγματοποιήθηκε στη ζώνη κατάπαυσης του πυρός, στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος Χριστόφιας εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του για τη δημιουργία του χώρου αυτού, που έγινε με πρωτοβουλία του Δικοινοτικού Ομίλου για τον Ιστορικό Διάλογο και την Ερευνα. (ΚΥΠΕ - 06-07/05/2011)
   
 • Ως ένα από τα ακραία και απαισιόδοξα σενάρια για την οικονομία τα οποία έχει ευθύνη να ετοιμάζει και να αξιολογεί το Υπουργείο Οικονομικών, χαρακτήρισε το εσωτερικό έγγραφο του Υπουργείου που κάνει λόγο για απόκλιση από τους οικονομικούς στόχους για το 2011 και δημοσιεύτηκε από εφημερίδα ''Φιλελεύθερος'', ο Υπουργός Οικονομικών Χαρίλαος Σταυράκης. (ΚΥΠΕ - 05-07/05/2011)

  Οικονομικά στοιχεία από την Στατιστισκικη Υπηρεσία (ΚΥΠΕ - 11-16/05/2011)

   
 • Αποφασιστικό βήμα για την οριστική επίλυση του υδατικού προβλήματος, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας την ολοκλήρωση της μονάδας αφαλάτωσης Πάφου, τα εγκαίνια της οποίας τέλεσε την Τετάρτη το απόγευμα. (ΚΥΠΕ - 05/05/2011)
   
 • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ
  Ο τουριστικός τομέας ''βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες αυτής της Κυβέρνησης'', δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, διαβεβαιώνοντας ότι ''για εμάς η ανάπτυξη και η πρόοδος του τουρισμού αποτελεί ένα στρατηγικό στόχο, στον οποίο σας διαβεβαιώνω ότι, με συλλογική προσπάθεια και ουσιαστική συνεισφορά από όλους, θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία''. (ΚΥΠΕ - 05-06/05/2011)
   
 • Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και ο Τ/κ ηγέτης Ντερβίς Ερογλου θα έχουν το απόγευμα συνάντηση στο πλαίσιο των απευθείας συνομιλιών για το Κυπριακό, που τελούνται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

  (ΚΥΠΕ - 05/05/2011)

  Η ελληνοκυπριακή πλευρά αναμένει και επιδιώκει όπως υπάρξει κάτι σημαντικό στο Κυπριακό, προτού αναλάβει η Κύπρος την Προεδρία της ΕΕ το β' εξάμηνο του 2012, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, επιστρέφοντας από τις συνομιλίες με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Ερογλου στο πλαίσιο των απευθείας συνομιλιών για λύση του Κυπριακού.

  Στις συναντήσεις του Ελληνα Υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα με τον ΓΓ του ΟΗΕ, αλλά και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια σχετικά με το Κυπριακό, αναφέρθηκε την Τετάρτη στην ενημέρωση τους προς τους δημοσιογράφους, ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ, Γρηγόρης Δελαβέκουρας.

  (ΚΥΠΕ - 06/05/2011)

   
Βρέθηκαν 1199 αποτελέσματα. Σελίδα 186 από 240
Βρέθηκαν 267 αποτελέσματα. Σελίδα 1 από 54
Σελίδα: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη >|
Βρέθηκαν 53 αποτελέσματα. Σελίδα 6 από 11

Δικτυακοί τόποι Κυπριακής Παροικ. 

 

Σύντομα νέα από τον Ελληνικό Τύπο:

 

AMNA

 

 

Σύντομα νέα από τον Κυπριακό Τύπο:

 

KYPE

 

pio

Γραφείο Τύπου & Πληροφοριών

 

Yeapit

 

cy-today

 

RIK

 

Cyprusnet Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

 •  
 •  
 
© 2009-2013 Ο.Κ.Ο.Ε. Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας - All rights reserved.
Η παρούσα ιστοσελίδα (Website) δημιουργήθηκε από τον Γεώργιο Μιχαηλίδη, Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας . Developed by LogicONE