Please wait. Loading...
 
ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και η δανειακή σύμβαση σε πλήρη εφαρμογή στην Κύπρο. Η ΤΡΟΙΚΑ ετοιμάζεται για την επόμενη αξιολόγηση της δανειακής σύμβασης. Επίσκεψη τεχνοκρατών της ΤΡΟΙΚΑΣ---Έντονη συζήτηση για τις ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ---ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η διαδικασία των ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ που επανάρχισε προσωρινά ανεστάλη εξ' αιτίας της τουρκικής προκλητικότητας στην ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ---Η Άγκυρα κλιμακώνει τις προκλήσεις---Διεθνείς αντιδράσεις που επιβεβαιώνουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στον φυσικό πλούτο της στην νόμιμα οριοθετημένη ΑΟΖ της---Κύπρος, Ελλάδα και Αίγυπτος συγκροτούν τριμερή συνεργασία σταθερότητας και ειρήνης στην περιοχή-Η Κύπρος σε συνεννόηση με γειτονικές χώρες και για άλλες συμφωνίες---Ο ΓΓ ΤΟΥ ΟΗΕ όρισε νέο ειδικό αντιπρόσωπο---ΑΘΗΝΑ: Προσωπικότητες του πολιτικού, πνευματικού, καλλιτεχνικού κόσμου στην Ελλάδα συγκρότησαν ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 2014 με στόχο μια δίκαιη, βιώσιμη, λειτουργική λύση. Καταδίκασαν την Τουρκική προκλητικότητα---
- ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ


ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ: ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΚΥΠΕ), ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ & ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ,

ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ: ΓΤΠ & ΚΥΠΕ/ΚΥΠΡΟΣ,  ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΑΡΗΣ ΡΟΥΠΙΝΑΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ, ΜΕΛΗ ΟΚΟΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ    

   ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ 10 ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ   

  ΔΕΛΤΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ

 

 • ΑΗΚ, ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΑΡΙ

  Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας προήδρευσε χθες, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης με τη συμμετοχή του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη και εκπροσώπων της ΑΗΚ, της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ) και του Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς. (ΓΤΠ - 12/07/2011)

  Τα προβλήματα της ηλεκτροδότησης που προέκυψαν από την έκρηξη στη ναυτική Βάση στο Μαρί και τις ζημιές στο ενεργειακό κέντρο της ΑΗΚ στο Βασιλικό επιλύουν η ΑΗΚ και Υπουργική Επιτροπή. (ΚΥΠΕ - 14-24/07/2011)

   
 • Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε την Πέμπτη το διορισμό του Πόλυ Πολυβίου ως
  μονομελούς ανακριτικής επιτροπής για να διερευνήσει τα γεγονότα που αφορούν
  τη φονική έκρηξη στο Μαρί. (ΚΥΠΕ - 14-22/07/2011)
   
 • Η διερεύνηση του θέματος της τραγωδίας στην Ναυτική Βάση στο Μαρί από την Αστυνομία υπό την άμεση εποπτεία του Γενικού Εισαγγελέα είναι η μόνη διαδικασία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αποτέλεσμα σε σχέση με ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες, και που προβλέπεται από το Σύνταγμα, σύμφωνα με το Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας. (ΚΥΠΕ - 13-14/07/2011)
   
 • ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΑΡΙ

  Μεγάλες εκρήξεις σημειώθηκαν στη ναυτική βάση στο Ζύγι. Οπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ''υπήρχαν 98 εμπορευματοκιβώτια πυρίτιδας, πήραν φωτιά τα δύο και σημειώθηκαν πολύ μεγάλες εκρήξεις''. (ΚΥΠΕ - 11-12/07/2011)

  Ανακοίνωση της ΟΚΟΕ, ΕΚΕ και των κυπριακών Παροικιακών σωματείων,

   
 • Πραγματοποιήθηκε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο η σύσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων με θέμα την συζήτηση για την ανάγκη λήψης μέτρων για εξυγίανση των δημοσίων οικονομικών. (ΚΥΠΕ - 09/07/2011)

   
Βρέθηκαν 1246 αποτελέσματα. Σελίδα 186 από 250
Βρέθηκαν 291 αποτελέσματα. Σελίδα 1 από 59
Σελίδα: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη >|
 • ΑΛΛΗΛΟ-ΒΟΗΘΕΙΑ
  Με την βοήθεια και τη συμβολή της ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, η Ένωση Κυπρίων Ελλάδας, η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας μοίρασαν την Κυριακή 11 Νοεμβρίου τρόφιμα σε οικογένειες Κυπρίων αποδήμων που έχουν πληγεί από την πρωτοφανή κρίση που έχει πλήξει την Ελλάδα. 

  Η δραστηριότητα θα επαναληφθεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου απο τις 11:00 ως τις 14:00 στη στοά που βρίσκεται μετάξύ Διομείας και Κορνάρου, παραπλεύρως του ATHENS CYPRIA HOTEL.

  Ακόμα με τη συνεργασία του Συνδέσμου Κυπρίων Θριασίου και Δυτικής Αθήνας, μοίραστηκαν την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου τρόφιμα σε οικογένειες Κυπρίων αποδήμων που έχουν πληγεί από την πρωτοφανή κρίση που έχει πλήξει την Ελλάδα.

   

  Παρακαλούνται οι έχοντες ανάγκη (ή συμπατριώτες μας, σωματεία και οργανώσεις που γνωρίζουν άτομα που χρήζουν βοηθείας)

  να μας αποστείλουν στο e-mail: ALLHLO-BOHTEIA@cyprusnet.gr, τα εξής στοιχεία:

  - Αριθμός Μελών Οικογένειας

  - Περιοχή Διαμονής

  - Αριθμός ανήλικων παιδιών

  - Άτομα που είναι άνεργα

  – Όνομα και τηλ. επικοινωνίας

   

  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

   
 •  
 •  
 • ΠΟΜΑΚ, ΠΣΕΚΑ, ΝΕΠΟΜΑΚ

  Θα πραγματοποιηθούν φέτος κανονικά τα Συνέδρια των Κυπρίων Αποδήμων στη Λευκωσία, 28 με 31 Αυγούστου, όπως δήλωσε τη Δευτέρα στο ΚΥΠΕ ο Αργυρός Αντωνίου, Αναπληρωτής Διευθυντής στο αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Εξωτερικών για τους Απόδημους και Επαναπατρισθέντες. (ΚΥΠΕ - 08/08/2012)

   
 • ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ
  Προκήρυξη υποτροφίας Πολυμέρου
   
Βρέθηκαν 58 αποτελέσματα. Σελίδα 6 από 12

Δικτυακοί τόποι Κυπριακής Παροικ. 

 

Σύντομα νέα από τον Ελληνικό Τύπο:

 

AMNA

 

Σύντομα νέα από τον Κυπριακό Τύπο:

 

KYPE

 

pio

Γραφείο Τύπου & Πληροφοριών

 

Yeapit

 

cy-today

 

RIK

 


 

Cyprusnet Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

 •  
 •  
 
© 2009-2013 Ο.Κ.Ο.Ε. Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας - All rights reserved.
Η παρούσα ιστοσελίδα (Website) δημιουργήθηκε από τον Γεώργιο Μιχαηλίδη, Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας . Developed by LogicONE