Please wait. Loading...
 
ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και η δανειακή σύμβαση σε πλήρη εφαρμογή στην Κύπρο. Το ΔΝΤ και η ΤΡΟΙΚΑ αξιολογώντας την δανειακή σύμβαση, ζητά να προχωρήσουν οι εκποιήσεις. Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ αφού συζήτησε για πολλούς μήνες τα σχετικά νομοσχέδια προχώρησε στην έγκριση τους. Έκλεισε η αξιολόγηση της ΤΡΟΙΚΑ. ---ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η  τουρκική προκλητικότητα στην ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ συνάντησε διεθνείς αντιδράσεις που επιβεβαιώνουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στον φυσικό πλούτο της στην νόμιμα οριοθετημένη ΑΟΖ της. Κύπρος, Ελλάδα και Αίγυπτος συγκροτούν τριμερή συνεργασία σταθερότητας και ειρήνης στην περιοχή.  Νέα επιτυχής συνάντηση της τριμερούς. Η Κύπρος σε συνεννόηση με γειτονικές χώρες και για άλλες συμφωνίες. Το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ μετά τη λύση θα είναι προς όφελος όλων των Κυπρίων---ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο ΓΓ ΤΟΥ ΟΗΕ όρισε νέο ειδικό αντιπρόσωπο, Εσπεν Μπερθ ΑΪΝΤΑ.  Η Ε/Κ πλευρά επέστρεψε στις συνομιλίες που επανάρχισαν στις 15 Μαίου. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ και ΑΚΙΝΤΖΙ δηλώνουν αποφασισμένοι να εργαστούν για μια έντιμη λύση.---Νέος ηγέτης των Τ/Κ ο Μουσταφα ΑΚΙΝΤΖΙ. Η εκλογή του στέλνει ένα ελπιδοφόρο μύνημα---ΑΘΗΝΑ: Προσωπικότητες του πολιτικού, πνευματικού, καλλιτεχνικού κόσμου στην Ελλάδα συγκρότησαν ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 2014 με στόχο μια δίκαιη, βιώσιμη, λειτουργική λύση. Καταδίκασαν την Τουρκική προκλητικότητα---ΑΘΗΝΑ: Οι κρίσιμες ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ στην Ελλάδα στις 25 Ιανουαρίου 2015 ανέδειξαν νέα Κυβέρνηση.Ο Πρωθυπουργός ΤΣΙΠΡΑΣ και ο νέος Έλληνας Πρόεδρος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ επισκέφτηκαν ως πρώτο τους ταξείδι στο εξωτερικό την Κύπρο---Συνεχείς οι διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαϊκούς ΘΕΣΜΟΥΣ για το μέλλον της Ελληνικής Οικονομίας---Δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου στην Ελλάδα για αποδοχή ή όχι των προτάσεων των ΘΕΣΜΩΝ---Έληξε το 14ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ της ΟΚΟΕ.----
- ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ


ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ: ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΚΥΠΕ), ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ & ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ,

ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ: ΓΤΠ & ΚΥΠΕ/ΚΥΠΡΟΣ,  ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΗΣ ΡΟΥΠΙΝΑΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ,

ΑΛΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΜΕΛΗ ΟΚΟΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ    

   ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ 10 ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ   

  ΔΕΛΤΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ

 
Βρέθηκαν 1317 αποτελέσματα. Σελίδα 1 από 264
Σελίδα: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη >|
Βρέθηκαν 321 αποτελέσματα. Σελίδα 1 από 65
Σελίδα: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη >|
 • ΟΚΟΕ

   

  ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Κ.Ο.Ε. 2015-2017


  ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ:
  1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κώστας ΣΤΑΜΑΤΑΡΗΣ – Θεσσαλονίκη

  2. ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ (& συντονιστής Αττικής & Στερεάς Ελλάδας): Λοίζος ΛΟΙΖΟΣ, – Αθήνα

  3. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεώργιος ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ – Αθήνα

  4. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γεώργιος ΛΙΑΣΗΣ – Αθήνα

  5. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ιάκωβος ΙΩΑΝΝΟΥ – Αθήνα

  6. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ & ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΗΠΕΙΡΟΥ: Δέσποινα ΤΣΕΠΕΛΑΚΗ – Βέροια

  *


  ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ:
  7. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ: Τάκης ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ – Σέρρες

  8. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Βάσω ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ – Θεσσαλονίκη

  9. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ντίνος ΑΥΓΟΥΣΤΗ – Λάρισα

  10. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΝΗΣΩΝ: Γεώργιος ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ – Ρόδος

  11. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΤΙΟ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Ευάγγελος ΠΟΛΥΒΙΟΥ – Πάτρα


  ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ:
  12. ΜΕΛΟΣ: Νίκος ΠΑΠΑΚΛΕΟΒΟΥΛΟΥ – Αθήνα

  13. ΜΕΛΟΣ: Όμηρος ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ – Αθήνα

  14. ΜΕΛΟΣ: Γρηγόρης ΚΟΥΝΝΑΜΑΣ – Αθήνα

  15. ΜΕΛΟΣ: Κωστάκης ΚΥΡΟΥ – Χαλκίδα

  * Υπεύθυνος για τα Οικονομικά ορίσθηκε ο Γεώργιος ΛΙΑΣΗΣ, που θα συνεπικουρείται από την Κ.Εκτ. Γραμματεία
   


  Η ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ο.Κ.Ο.Ε. 2015-2017

  1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεώργιος ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ – Αττική

  2. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Παναγιώτης ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ – Αττική

  3. ΜΕΛΟΣ: Γεωργία (Τζωρτζίνα) ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Αττική

   
 •  
 • ΠΣΕΚΑ

  Με ομιλίες του Προεδρικού Επιτρόπου για θέματα Αποδήμων και Ανθρωπιστικών Θεμάτων, Φώτη Φωτίου, της Βοηθού Υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Αμάντα Σλόατ, του Συντονιστή για ενεργειακά θέματα στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Έιμος Χόκσταϊν, των Πρέσβεων της Ελλάδας και της Κύπρου στις ΗΠΑ και Εκπροσώπων οργανώσεων από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία που ασχολούνται με το Κυπριακό, άρχισαν χθες στην Αμερικανική πρωτεύουσα οι εργασίες του 31ου Συνεδρίου της ΠΣΕΚΑ.

  ΚΥΠΕ – 04-06/06/2015

   

  Αμερικανίδα ΥΦΕΞ: Ανοίγεται ένα πραγματικό παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό 

  I-news.com.cy – 04/06/2015

   

  ΠΣΕΚΑ: Αναλύθηκαν τα προβλήματα που δημιουργεί η Τουρκία

  Sigmalive - 05/06/2015

   
 •  
 •    Με την ανάπτυξη του διαδικτύου οι εναλλακτικοί τόποι συναλλαγών έχουν γίνει απαραίτητοι αλλά και σιγά-σιγά τις μόδας. Αρχικά η πιστωτική ήταν κάτι ξένο προς εμάς και δεν γνωρίζαμε πώς να την χρησιμοποιούμε υπεύθυνα εκεί που χρειάζεται. Η έκδοση μιας κάρτας είχε γίνει μια απλή διαδικασία όμως δεν ήμαστε εκπαιδευμένοι στον έλεγχο των όρων χρήσης και των επιτοκίων. Από τότε ευτυχώς η νοοτροπία μας ως καταναλωτές έχουν διαμορφωθεί ανάλογα με τις νέες ανάγκες και δυνατότητές μας. Ειδικότερα η νέα γενιά έχει την ευκολία και την γνώση στην χρήση καινούριων υπηρεσιών και προϊόντων. Ταυτόχρονα η αγορά κατάλαβε ότι δεν έχουν όλοι οι καταναλωτές την ίδια συμπεριφορά, όπως είναι λογικό, οπότε προσάρμοσαν και τις προσφερόμενες υπηρεσίες στις σύγχρονες ανάγκες. Τα τελευταία χρόνια οι προπληρωμένες κάρτες έχουνε κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

  Η διαδικασία μας είναι οικεία καθώς μοιάζει με αυτήν της ανανέωσης χρόνου ομιλίας στα καρτοκινητά, με απλή αγορά δελτίου με αριθμό PIN από καταστήματα σούπερ μάρκετ, πρατήρια βενζίνης είτε ακόμη και τα περίπτερα σε όλη την χώρα. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ποσού μεταξύ 25€, 50€, 75€, ή 100€ και επιλέγει ο καθένας το αντίστοιχο πόσο που θέλει να ‘’φορτώσει’’ στην κάρτα του.

  Ξοδεύεις μόνο όσα έχεις στην κάρτα, δεν υπάρχει τρόπος υπερχρέωσης καθώς μπορείς ανά πάσα στιγμή να έχεις πρόσβαση στο υπόλοιπο σου μέσω του προσωπικού λογαριασμού σε σύνδεση μέσω Ίντερνετ.

  Είναι το λεγόμενο πλαστικό πορτοφόλι που διαδέχεται το πλαστικό χρήμα των προηγούμενων δεκαετιών. Πλεονεκτήματα; Αρκετά, γι’ αυτό άλλωστε γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής. Πρώτον, ο έλεγχος εξόδων που προσφέρει αυτός ο τρόπος συναλλαγών είναι διαφήμιση από μόνη της. Ξοδεύεις μόνο όσα έχεις στην κάρτα, δεν υπάρχει τρόπος υπερχρέωσης καθώς μπορείς ανά πάσα στιγμή να έχεις πρόσβαση στο υπόλοιπο σου μέσω του προσωπικού λογαριασμού σε σύνδεση μέσω Ίντερνετ. Επιπλέον, οι προπληρωμένες κάρτες είναι προς αποφυγή του ρίσκου σε online συναλλαγών, βοηθούν στην περίπτωση που θα ήθελε κάποιος να κρατήσετε την ανωνυμία του σε ιστοσελίδες που δεν έχει ακόμη αναπτύξει εμπιστοσύνη είτε εισέρχεστε για πρώτη φορά. Επομένως, η υπηρεσία αυτή αποτελεί ιδανική λύση για χρήση στις διακοπές καθώς και για νέα άτομα χωρίς πείρα σε διαχείριση οικονομικού προϋπολογισμού. Αξίζει μια δοκιμή καθώς τα οφέλη είναι πολλά και το ρίσκο μηδαμινό.

  ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

   
Βρέθηκαν 65 αποτελέσματα. Σελίδα 1 από 13
Σελίδα: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη >|

Δικτυακοί τόποι Κυπριακής Παροικ. 

 

Σύντομα νέα από τον Ελληνικό Τύπο:

 

AMNA

 

Σύντομα νέα από τον Κυπριακό Τύπο:

 

KYPE

 

pio

Γραφείο Τύπου & Πληροφοριών

 

Yeapit

 

cy-today

 

RIK

 


 

Cyprusnet Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

 •  
 •  
 
© 2009-2013 Ο.Κ.Ο.Ε. Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας - All rights reserved.
Η παρούσα ιστοσελίδα (Website) δημιουργήθηκε από τον Γεώργιο Μιχαηλίδη, Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας . Developed by LogicONE