Please wait. Loading...
 
ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ και η δανειακή σύμβαση σε πλήρη εφαρμογή στην Κύπρο. Το ΔΝΤ και η ΤΡΟΙΚΑ αξιολογώντας την δανειακή σύμβαση, ζήτησαν να προχωρήσουν οι εκποιήσεις στα μη εξυπηρετούμενα δάνεια.  Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ αφού συζήτησε για πολλούς μήνες τα σχετικά νομοσχέδια προχώρησε στην έγκριση τους. Έκλεισε η 7η  αξιολόγηση της ΤΡΟΙΚΑ. Η 8η αξιολόγηση θα είναι η τελευταία του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ; ---ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η  τουρκική προκλητικότητα στην ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ συνάντησε διεθνείς αντιδράσεις που επιβεβαιώνουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στον φυσικό πλούτο της στην νόμιμα οριοθετημένη ΑΟΖ της. Κύπρος, Ελλάδα και Αίγυπτος συγκροτούν τριμερή συνεργασία σταθερότητας και ειρήνης στην περιοχή.  Η Κύπρος σε συνεννόηση με γειτονικές χώρες (ΙΣΡΑΗΛ, ΙΟΡΔΑΝΙΑ) και για άλλες συμφωνίες. Το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ μετά τη λύση θα είναι προς όφελος όλων των Κυπρίων.---ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο ΓΓ ΤΟΥ ΟΗΕ όρισε νέο ειδικό αντιπρόσωπο τον Εσπεν Μπερθ ΑΙΝΤΑ.  Η Ε/Κ πλευρά επέστρεψε στις συνομιλίες που επανάρχισαν στις 15 Μαίου. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ και ΑΚΙΝΤΖΙ δηλώνουν αποφασισμένοι να εργαστούν για μια έντιμη λύση.---ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νέος ηγέτης των Τ/Κ ο Μουσταφά ΑΚΙΝΤΖΙ. Η εκλογή του στέλνει ένα ελπιδοφόρο μύνημα---ΑΘΗΝΑ: Προσωπικότητες του πολιτικού, πνευματικού, καλλιτεχνικού κόσμου στην Ελλάδα συγκρότησαν ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 2014 με στόχο μια δίκαιη, βιώσιμη, λειτουργική λύση. Για την ανάπτυξη ενός νέου κινήματος αλληλεγγύης με τον Κυπριακό Λαό. Καταδίκασαν την Τουρκική προκλητικότητα---ΑΘΗΝΑ: Νέες ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ στην Ελλάδα στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 επαναφέρουν στην πρωθυπουργία τον Αλέξη ΤΣΙΠΡΑ---
- ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Η ιστοσελίδα των Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας / The webpage of the Cypriot Community Organizations in Greece

ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ: ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΚΥΠΕ), ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ & ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ: ΓΤΠ & ΚΥΠΕ/ΚΥΠΡΟΣ, ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ,  ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΗΣ ΡΟΥΠΙΝΑΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΑΛΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΜΕΛΗ ΟΚΟΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ    

   ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ 10 ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ   

  ΔΕΛΤΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕ


Βρέθηκαν 1477 αποτελέσματα. Σελίδα 1 από 296
Σελίδα: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη >|
Βρέθηκαν 363 αποτελέσματα. Σελίδα 1 από 73
Σελίδα: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη >|
 • Το Ίδρυμα « Νέμιτσας », στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του, έχει καθιερώσει ετήσιο βραβείο για Κύπριους επιστήμονες με έδρα την Κύπρο ή το εξωτερικό που διακρίνονται σε τομείς της έρευνας, των εφευρέσεων, της δημιουργίας, των ανακαλύψεων και των καλών τεχνών, από τις οποίες επωφελείται η Κύπρος και κατ΄ επέκταση ο κόσμος γενικότερα.

  Το βραβείο « Νέμιτσας » για το 2016 θα απονεμηθεί στον τομέα των Μαθηματικών. Το βραβείο αποτελείται από Πιστοποιητικό Βράβευσης, Χρυσό Μετάλλιο και χρηματικό ποσό 30 χιλιάδων ευρώ.

  Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου 2016 στο Προεδρικό Μέγαρο και το βραβείο θα απονείμει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η ακριβής ημερομηνία της τελετής θα καθορισθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

  Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι και τις 30 Απριλίου 2016.

  Για περισσότερες πληροφορίες και για εξασφάλιση αιτήσεων.

  Takis and Loukis Nemitsas Foundation
  Leontiou A’ No. 159, Office No. 104
  3022 Limassol, Cyprus

  P.O.Box 50124
  3601 Limassol, Cyprus

  Tel : + 357 25 569 222
  Fax : + 357 25 569 275
  foundation@nemitsas.org
  Website : www.nemitsasfoundation.org

   
 • ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ

  "Η κυπριακή νομοθεσία περί συντάξεων, η οποία θέτει σε δυσμενή θέση τους διακινούμενους εργαζομένους σε σχέση με αυτούς οι οποίοι δεν αποχωρούν από την Κύπρο, αντιτίθεται στο δίκαιο της Ένωσης", έκρινε χθες το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων στο Λουξεμβούργο.

  ΚΥΠΕ - 22/01/2016

   
 • ΥΠΑΜ, ΟΚΟΕ, ΕΚΕ

  Συνάντηση είχαν στην Αθήνα την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 αντιπροσωπεία της ΟΚΟΕ και της ΕΚΕ με τον Υπουργό Άμυνας της Κύπρου κ. Χριστόφορο Φωκαϊδη και τον Πρέσβη της Κύπρου στην Αθήνα κ. Κυριάκο Κενεβέζο.

  Αντικείμενο ήταν το παροικιακό αίτημα προς τις Ελληνικές αρχές για αναγνώριση της υπηρεσίας στην Εθνική Φρουρά με σκοπό την εξαγορά χρόνου για ασφαλιστικά δικαιώματα.

  Ο κ. Υπουργός ενημέρωσε ακόμα τους εκπροσώπους για τις συνεχιζόμενες προσπάθειες που καταβάλει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για επίτευξη λύσης στο Κυπριακό.

  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

   
 • ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΚΟΕ, ΕΚΕ, ΕΛΚΥΕΠ
  «Κυπριακά» κάλαντα είπαν στην AE τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ Προκόπη Παυλόπουλο αντιπροσωπεία των Κυπριακών παροικιακών οργανώσεων στην Ελλάδα (Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας - ΟΚΟΕ, Ένωση Κυπρίων Ελλάδας - ΕΚΕ, Ελλαδο-Κυπριακό Επιμελητήριο - ΕΛΚΥΕΠ) την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015.

  Τα κάλαντα τραγούδησε η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «η Κύπρος».

   

  Τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο

  ΑΠΕ-ΜΠΕ - 24/12/2015


  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

   
 • ΑΛΕΞΑΚΗΣ

  Απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών ο πρώην διευθυντής Ασφαλείας της ΕΥΠ στη μεταπολίτευση, στρατηγός Γιάννης Αλεξάκης, ο οποίος είχε διακριθεί για την έντονη αντιδικτατορική του δράση.  

  Η συνέχεια παρακάτω ....

  http://www.enosikyprionelladas.gr/article/1302

   
Βρέθηκαν 79 αποτελέσματα. Σελίδα 1 από 16
Σελίδα: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη >|

Δικτυακοί τόποι Κυπριακής Παροικ. 

 

Σύντομα νέα από τον Ελληνικό Τύπο:

 

AMNA

 

Σύντομα νέα από τον Κυπριακό Τύπο:

 

KYPE

 

pio

Γραφείο Τύπου & Πληροφοριών


cy-today

 


 

Cyprusnet Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

 •  
 •  
 
© 2009-2015 Ο.Κ.Ο.Ε. Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας - All rights reserved.
Η παρούσα ιστοσελίδα (Website) δημιουργήθηκε από τον Γεώργιο Μιχαηλίδη, Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας . Developed by LogicONE